De persoon

In 2010 ben ik (Linda Veenstra, 1971) gestart met Lindaden. Naast mijn studie Overheidsmanagement (richting: Financiën) heb ik mijn doctoraalstudie Bedrijfskunde (richting: Organisatie & Strategie) afgerond. Gedurende mijn loopbaan heb ik nog een aantal bedrijfsspecifieke opleidingen en cursussen gedaan op het gebied van Planning & Control en ICT. Na meer dan 15 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende functies op het gebied van Planning & Control en in verschillende grote en complexe non-profit organisaties, vond ik de tijd rijp om voor mezelf te beginnen.

Het doel

Mijn doel is om organisaties te helpen hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en beter te beheersen ZONDER daarbij overbodige administratieve lasten en rapportages te veroorzaken. Ik wil de administratieve druk en rapportagedruk in organisaties juist helpen te verlagen en tegelijkertijd de focus op het behalen van organisatiedoelen vergroten! Dankzij mijn opleidingen en werkervaring plaats ik bedrijfsvoeringvraagstukken in een breed bedrijfskundig perspectief en betrek ik alle relevante disciplines bij het beantwoorden van deze vraagstukken.


De naam

De naam Lindaden is een samenvoeging van Linda en daden. Linda, dat is mijn naam en daadkracht hét kenmerk van mijn werkwijze.

Kortom: Lindaden, daadkrachtig in control!


 

Over Lindaden

Daadkrachtig 
in Control!